Çift Açılır Kapı - Pencere Sistemleri

Çift açılır kapı ve pencere sistemleri, farklı modellerde tasarlanmaktadır. Hem konfor hem de ferahlık sağlanması açısından çift açılır sistemleri uygulanmaktadır. Bu kapı ve pencere sistemleri, özellikle teras, balkon ve bahçelere açılan geniş açıklıklarda tercih edilmektedir.

Katlanır pencere ve kapılar, iç mekanlara konfor, ferahlık ve genişlik kazandırmaktadır. Ayrıca bu pencere ve kapı sistemleri, en üst seviyede sesle ısı yalıtımı sağlamaktadırlar. Kullanımı pratik olan bu sistemler, profesyonel kişiler tarafından uygulanmalıdır.

Çift açılır kapı ve pencere sistemleri, geniş bir alana açılması için tasarlanan, iki kanatlı bir PVC kapı ve pencere sistemleridir. Bu sistemde kanatlar tam açıkken görüntü bölünmez. Bu sistemde kanatlardan birisi sola, diğeri ise sağa açılmaktadır. Bu kapı ve pencere sistemleri iki çeşittir. Kanatları önce kapanıp sonra açılanına pasif kanat adı verilir ve tek açılımlar gibi çalışmaktadır. Pasif kanatlarda çift kollu, fişek sürgülü, adaptör ispanyoletli gibi farklı uygulamalar bulunmaktadır. Aktif kanatlı sistemler de ise her hangi bir kanat ile çalıştırılabilir. Bu türde en fazla kullanılacak kanat hangisi ise onun aktif yapılması en doğru seçenek olacaktır.

Çift açılımlı pimapen pencere sistemleri montaj ve tamirinde bizi arayınız.

Çift açılır kapı - pencere sistemleri montajı ve tamirinde yetkili firmayız. Gaziantep Pimapen Tamir Servisi olarak sizler en doğru ve en kullanışlı sistemi kurmaya hazırız.

Müşteri memnuniyetini ilke edinmiş çok özel bir firma olmaktan gurur duyarız.

Tags