Duşakabin Montaj ve Tamiri

Yeni trend modern duşakabin modelleri montaj ve tamiri ile Gaziantep'te hizmet vermekteyiz. Her model ve büyüklükte duşakabin, jakuzi, kompakt sistem, küvet, duş teknesi, hidromasaj sistemlerinin montaj, tamir, bakım ve onarım hizmetleri vermekteyiz.

Duşakabin servisi işçiliklerimize ve ürünlerimize iki yıl ürün ve yedek parça garantisi vermektedir. Duşakabin servisi hiçbir üretici firmanın veremediği ve eksik kaldığı servis hizmetini biz veriyoruz. Gaziantep ve ilçelerinde her mahalleye duşakabin, jakuzi, kompakt sistem, küvet, duş teknesi ve hidromasaj sistemleri montaj ve tamir hizmeti veriyoruz.

Markası ne olursa olsun duşakabin tamirinde deneyimli bir ekiple çözüm üretiyoruz. Firmamız bakım, tamir, onarım ve montaj hizmetleriyle sizlere yıllardır kalite ve güvenilir hizmetler sunmaktadır.

Duşakabin Tamiri Hizmetlerimiz
-Duşakabin teker değişimi
-Duşakabin kırık camlarının değişimi
-Duşakabine içli dışlı silikon çekilmesi
-Duşakabinin tamamen sökülüp temizlendikten sonra yeniden takılması
-Duşakabinin duşteknesiyle duvarın birleşim yerine plastik pervaz takılması
-Duşakabinden veya duş teknesinden kaynaklı su sızmalarına çözüm sağlanması
-Duşakabinin siyahlaşmış ve kirlenmiş silikonlarının kazınıp yeni antibakteriyel silikon çekilmesi

Yılların deneyimi ile güven ve kalite servis alanında da sizlere daha iyi hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Tüm ürünlerin servisini yapmak ciddi tecrübe isteyen bir servis anlayışıdır. Duşakabin servis firması olarak sadece İstanbul ve ilçelerine servis hizmeti sunmaktayız. Yeni trend duşakabin modellerini görmek isterseniz bizi arayınız. Dar alan banyolarda özel duşakabinlerimiz mevcuttur.

Duşakabin Servisi ve Montajı
Kompakt Duş Servisi ve Montajı
Küvet Servisi ve Montajı
Jakuzi Servisi ve Montajı
Duş Tekne Servisi ve Montajı
Hidromasaj sistemleri Servisi ve Montajı
Şok Duş Servisi ve Montajı
Her Marka Dus Tekneleri tamirleriniz sorunsuz bir şekilde çözüme kavuşturulur.
Dusa Kabin Tamiri Deneyimli Ustalarımız ile Sorunsuz Bir Şekilde Yapılır.

Çift Açılır Kapı - Pencere Sistemleri

Çift açılır kapı ve pencere sistemleri, farklı modellerde tasarlanmaktadır. Hem konfor hem de ferahlık sağlanması açısından çift açılır sistemleri uygulanmaktadır. Bu kapı ve pencere sistemleri, özellikle teras, balkon ve bahçelere açılan geniş açıklıklarda tercih edilmektedir.

Katlanır pencere ve kapılar, iç mekanlara konfor, ferahlık ve genişlik kazandırmaktadır. Ayrıca bu pencere ve kapı sistemleri, en üst seviyede sesle ısı yalıtımı sağlamaktadırlar. Kullanımı pratik olan bu sistemler, profesyonel kişiler tarafından uygulanmalıdır.

Çift açılır kapı ve pencere sistemleri, geniş bir alana açılması için tasarlanan, iki kanatlı bir PVC kapı ve pencere sistemleridir. Bu sistemde kanatlar tam açıkken görüntü bölünmez. Bu sistemde kanatlardan birisi sola, diğeri ise sağa açılmaktadır. Bu kapı ve pencere sistemleri iki çeşittir. Kanatları önce kapanıp sonra açılanına pasif kanat adı verilir ve tek açılımlar gibi çalışmaktadır. Pasif kanatlarda çift kollu, fişek sürgülü, adaptör ispanyoletli gibi farklı uygulamalar bulunmaktadır. Aktif kanatlı sistemler de ise her hangi bir kanat ile çalıştırılabilir. Bu türde en fazla kullanılacak kanat hangisi ise onun aktif yapılması en doğru seçenek olacaktır.

Çift açılımlı pimapen pencere sistemleri montaj ve tamirinde bizi arayınız.

Çift açılır kapı - pencere sistemleri montajı ve tamirinde yetkili firmayız. Gaziantep Pimapen Tamir Servisi olarak sizler en doğru ve en kullanışlı sistemi kurmaya hazırız.

Müşteri memnuniyetini ilke edinmiş çok özel bir firma olmaktan gurur duyarız.

Sineklik İmalatı

Firmamız yıllardan beri sineklik modelleri imalatı ile Gaziantep'te tanınmış güvenilir firmadır. Sineklik sistemlerimiz pvc pencere sistemlerine uyumlu, hem pencerelere hem de kapılara uygulanabilmektedir. Ürünlerimiz, kanat olarak açılma ve gerektiğinde takılıp çıkarılabilmektedir.

Sineklikler menteşeli ya da sabit kullanım seçeneğine sahiptir ve kolay monte edilir. Yıkanarak veya silinerek kolayca temizlenebilir. Düşey-dikey olarak hareket eden Stor Sineklik ise yer kayıplarını ortadan kaldırır ve her pencereye uygulanabilir.

Sürme modellerinin dış yüzünde yatay olarak hareket eden Sürme Sineklik, kapı ve pencerelerin açıldığı konuma göre ray içinde kaydırılarak, kullanımda kolaylık ve rahatlık sağlamaktadır. Sineklik sistemleri istenmeyen tüm sinek, böcek, arı, güve ve diğer her türlü haşerelere karşı korur. Sineklik sistemleri tel olarak çok ince yanmaz özellikte fiberglas tel kullanılır. Sineklik sistemleri istenilen RAL renginde boyanabilen sistemlerdir. Sineklik sistemleri dikey stor sineklikyatay stor sineklik, sabit sineklik, menteşeli kapı sineklik, sürme (kayar) sineklik, katlanır (akordiyon-pileli) sineklik gibi çeşitleriyle her türlü detaya uyum sağlayabilir. Sineklik sistemlerde ki katlanır sineklik sistemlerinin en önemli avantajı geniş kapı açıklıklarına uygulanabilmesidir.

Gaziantep Sineklik Servisi, garantili olarak sineklik modelleri imalatı ve tamirini yapmaktadır. Sineklik tamirlerinizi sorunsuz bir şekilde uzman elemanlarımızca çözüme kavuşturulur.

Kaliteli işçilik, iyi iletişim ve zamanında teslimat.

İmalatını yaptığımız sineklik çeşitleri
Gaziantep Menteşeli Sineklik Pencere
Gaziantep Pliseli Sineklik Pencere
Gaziantep Stor Sineklik Pencere
Gaziantep Pileli Sineklik Kapı
Gaziantep Menteşeli Sineklik Kapı
Gaziantep Pliseli Sineklik İki Kanatlı Duble
Gaziantep  Kedi Sinekliği

Gaziantep Sineklik olarak her model pencere sineklik imalatı, kapı sineklik imalatı yapmaktayız. Sineklik tülü, sineklik menteşesi tamirini uygun fiyat avantajı yapmaktayız. Gaziantep'te her ilçeye montaj ekibimiz servis vermektedir.

Fotoselli cam kapı montaj ve tamiri

Üst askı profili uygulamalı fotoselli cam kapı 10mm temperli emniyet camından oluşturulan kanat camları kenarları rodajlanarak kesiciliği yok edilir. Deneyimli ekibimiz tarafından uvarlatılır ve pürüzsüz hale getirildikten sonra üst taraftan özel bir profille askıya alınır. Tek veya çift kanatlı uygulamaları sabitli veya sabitsiz olarak imal etmek mümkündür. Tek kanatlı çerçevesiz otomatik kayar kapı sistemlerinin minimum kanat açabilme mesafesi 700 mm – maksimum açma mesafesi ise 2000 mm olabilmekte. Çift kanatlı çerçevesiz uygulamada ise minimum geçiş genişliği 800 mm – maksimum geçiş genişliği 3000 mm olabilmektedir.

Inox askılı otomatik fotoselli cam kapılar

Profil askılı uygulamayla aynı şekilde 10 mm temperli şeffaf veya renkli camlarla imal edilen paneller rodaj işleminin yanı sıra inox askı aparatlarının (manetlerinin) vidalanabileceği deliklerin oluşturulmasıyla tamamlanır. Mekanizma kapağının inox askı aparatlarıyla bütünlük sağlaması açısından naturel eloksallı alüminyum veya alüminyum üzeri paslanmaz çelik kaplamalı olarak tercih edebilirsiniz. Tek kanat inox askılı fotoselli cam kapı sistemlerinin minimum kanat açabilme mesafesi 700 mm – maksimum açma mesafesi ise 2000 mm olabilmekte. Çift kanat inox askılı uygulamada ise minimum geçiş genişliği 800 mm – maksimum geçiş genişliği 3000 mm olabilmektedir.

Fotoselli kapı, radarlı kapı , otomatik kayar kapı, fotosel kapı olarak da bilinir. Fotoselli Kapı sistemlerinde en çok tercih edileni yana kayar modelidir. Yana kayar fotoselli kapı tercih edileni iki sabit iki hareketli kanat tipidir.

Gaziantep Fotoselli cam kapı servisi için şimdi arayın: Cep 0536 700 48 76

Cam Balkon Tamir Servisi

Gaziantep ve ilçelerinde en güvenilir cam balkon tamir servisi, katlanır cam balkon ya da motorlu cam balkon arızalarında uzman bir ekiple çözüm üretmektedir. Eşikli veya eşiksiz cam balkon bakım, onarım ve tamirinde hizmetinizdeyiz. Deneyimli ustalarımız ile cam balkon arızalarını aynı gün mobil servis imkanı ile onarıyor ve kullanılır hale getiriyoruz.

Cam balkon tamiri ustasına mı ihtiyacınız olduğunda servis telefonlarımızdan bize ulaşın. Sorununuzu aktararak servis yazdırın. Aynı gün içerisinde kaliteli işçilik ve parça garantili hizmetimiz ile problemlerinizi gün içinde çözelim. Gaziantep Cam Balkon Tamiri, tüm ilçelere 7 / 24 cam balkon tamiri servisi hizmeti vermektedir.

Gaziantep ve ilçelerinde en çok tercih edilen Cam Balkon Tamircisi olarak yüzlerce müşteri memnuniyeti referansına sahip lider firmayız. Cam balkon sistemlerinde yaşanan arızalar bazen kullanıcı kaynaklı, bazen de ömrünü tamamlamış mekanizmalar, parçalar ve özelliğini yitiren ray tekerlekleri nedeniyle olmaktadır. Sürmeli cam balkonlarda içeri su sızdıran, soğuk hava geçiren arızalar canınızı sıkan problemlerin başında gelmektedir. Cam balkonlarınızın soğuk geçirmez ve yağmur suyu almayacak şekilde olmasını istiyorsanız, deneyimli ustalarımız size hizmete hazırdır.

Gaziantep Cam Balkon Servisi

Hızlı ve güvenilir servis ustalarımızla bakım ve tamir işlerinizi doğru uygulamalar ile çözerek sağlıklı işler bir yapıya kavuşturuyoruz. Cam balkon sistemleri montaj veya tamiri ihtiyacınızda bizlere hemen ulaşın. Gaziantep servisimiz haftanın her günü sizlere Cam Balkon Servisi, Cam Balkon İmalatı, Katlanır Cam Balkon Tamiri, Sürme cam balkon tamiri, Isı cam balkon tamiri, oval Cam balkon Tamiri, Yuvarlak Cam Balkon Tamiri, Perdeli Cam Balkon Tamiri, vitrin cam balkon tamiri hizmeti sunmaktadır.

Cam balkon çok dayanıklı ve uzun ömürlü sistemler olsa da bazen çeşitli nedenler arıza yaşayabilir, parça değişimi gerekebilir ve onarımıa ihtiyaç duyabilirler.

Cam balkon sisteminin en büyük avantajı camların bir bölgede toplanabilmesi ve yer kaplamamasıdır. Bu nedenle yeni yapılan binalarda en çok tercih edilen sistem cam balkon sistemleridir. Kullanıldığı her yere ayrı bir hava katan bu sistem rüzgar, toz, su geçirmezken sürgülü ve katlanır olmasının kolaylığıyla da rahatlık sunuyor. Gaziantep Cam Balkon Servisi olarak tüm cam balkon sistemlerinin tamiri, servisi, tadilat, yedek parça değişimini yapmaktayız. 7 gün 24 saat hizmet veren mobil ekiplerimizden servis talep edebilirsiniz.

gaziantepcambalkontamiri.com olarak kepenk tamiri için servise gittiğimiz ilçe ve semtler; Şahinbey, Şehitkamil, Islahiye, Oğuzeli, Nurdağı, Araban, Nizip, Değirmiçem, Beşyüzevler, Güvenevler